1. Haberler
  2. Bilgi
  3. Milföy mantı tanımı | Milföyden mantı nasıl yapılır?

Milföy mantı tanımı | Milföyden mantı nasıl yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mantı birçok kişinin sınandığı ve hayır diyemediği lezzetlerden biri. Şayet canınız mantı çekiyorsa ve kısa müddette hazırlamak istiyorsanız, Canan Kurban’ın milföy hamuru kullanarak fırında yapabileceğiniz çok pratik mantı tanımını deneyebilirsiniz. Milföy mantısı; ister çaya gelen konuklarınıza, ister okul sonrası çocuklarınıza, ister de akşam yemeklerinde servis edebileceğiniz çok lezzetli, pratik ve doyurucu şip şak bir mantı. Pekala, milföyden mantı nasıl yapılır? İşte milföy mantı tanımı… 

Malzemeler: 

-Milföy hamuru
-150-200 gram kıyma
-Yarım soğan
-Tuz
-Karabiber
-Kırmızı pul biber
-Kimyon
-Yoğurt
-Sarımsak

Milföyden mantı nasıl yapılır?

Canan Kurban’ın anlatımıyla milföy mantı tanımının nasıl yapıldığını öğrenmek için aşağıdaki görüntüyü izlemeyi unutmayın!

 

Milföy mantı tanımı | Milföyden mantı nasıl yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

xGundem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin