Mantı birçok kişinin sınandığı ve hayır diyemediği lezzetlerden biri. Şayet canınız mantı çekiyorsa ve kısa müddette hazırlamak istiyorsanız, Canan Kurban’ın milföy hamuru kullanarak fırında yapabileceğiniz çok pratik mantı tanımını deneyebilirsiniz. Milföy mantısı; ister çaya gelen konuklarınıza, ister okul sonrası çocuklarınıza, ister de akşam yemeklerinde servis edebileceğiniz çok lezzetli, pratik ve doyurucu şip şak bir mantı. Pekala, milföyden mantı nasıl yapılır? İşte milföy mantı tanımı…
Malzemeler:
-Milföy hamuru
-150-200 gram kıyma
-Yarım soğan
-Tuz
-Karabiber
-Kırmızı pul biber
-Kimyon
-Yoğurt
-Sarımsak
Milföyden mantı nasıl yapılır?
Canan Kurban’ın anlatımıyla milföy mantı tanımının nasıl yapıldığını öğrenmek için aşağıdaki görüntüyü izlemeyi unutmayın!