1. Haberler
  2. Bilgi
  3. Mantar güveç nasıl yapılır? | Güveçte mantar sote tanımı

Mantar güveç nasıl yapılır? | Güveçte mantar sote tanımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güveçte mantar sote tanımı arayanlar için Canan Kurban mantar güveç nasıl yapılır anlattı. İşte malzemeler!

Mantar güveç tanımı materyalleri:

450 gr mantar

1 Domates

1 Kuru soğan

1 Sivri biber

1 Diş sarımsak

1 Yemek kaşığı domates salçası

Kaşar Peyniri

Tuz

Pul biber

Mantar güveç nasıl yapılır?

Canan Kurban’ın mantar güveç tanımı için görüntümüzü izleyebilirsiniz.

Mantar güveç nasıl yapılır? Mantar sote tarifiCanan Kurban'dan ister ana yemek, ister orta sıcak olarak yiyebileceğiniz çok lezzetli ve pratik bir mantar güveç tanımı…

daha fazla görüntü için

Daha fazlası için;

Bu linke tıklayarak YouTube’da Canan Kurban’ı takip edin

Bu linke tıklayarak Instagram’da Canan Kurban’ı takip edin

Mantar güveç nasıl yapılır? | Güveçte mantar sote tanımı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

xGundem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin