Magnolia tatlısı tanımı son devirlerde en çok aranan tatlı tanımı oldu. Üretimi epeyce kolay olan ve lezzeti de kusursuz denebilecek kıvamda. Sütlü tatlı sevenlerin bir kere tattıktan sonra asla vazgeçemeyecekleri magnolia tatlısı tanımı hayli kolay. Muz ve çilekle süsleyebileceğiniz magnolia tatlısı, soğuk havalarda gücünüzü yükseltecek. Pekala, magnolia tatlısı nasıl yapılır? İşte pratik ve kolay magnolia tatlısı tanımı…
Magnolia tatlısı malzemeler:
-1 paket tahıllı bisküvi ya da bebek bisküvisi
-Fındık (ezilmiş)
-Çilek
-Muz

Muhallebisi için materyaller:
-1 litre süt
-3 kaşık nişasta
-1 kaşık un
-1 bardak şeker
-1 yumurta sarısı
-Krema
-Vanilya
Magnolia tatlısı nasıl yapılır?
-Öncelikle muhallebi imalinden başlıyoruz. Krema dışındaki tüm gereçleri derin bir tencerenin içine koyun ve tel çırpıcı ile çırparken pişirin.
-Muhallebi kıvamına geldiği vakit ocağın altını kapatın ve kremayı ekleyin pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın.
-Bisküvilerinizi blendırdan geçirip toz haline getirin.
-Tatlı kaselerinizin içine bir kaşık muhallebi koyup üzerine toz bisküvilerinizi koyun.
-Araya dilimlediğiniz çileklerden bir iki tane atarak kaseyi dolduruncaya kadar bu sürece devam edin.
-En üstüne de muz dilimleri koyabilirsiniz.
-Buzdolabında 1 saat bekledikten sonra fındıkla süsleyip yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun.