Herkes kısır yapabilir ancak herkes orjinal kısır yapamaz. Altın günlerinin vazgeçilmezi olan kolay ve orjinal kısır tanımı için haberimizi okumaya devam edin. Sade, kolay ve orjinal kısır tanımını konutta yapmanız epeyce basit! Beş çayının yıldızı olan kolay kısır tanımını hiç uzatmadan açıklıyoruz. Pekala, kısır nasıl yapılır? İşte kolay, sade, orjinal ve en lezzetli kısır tanımı…
Kısır gereçleri:
-1 bardak ince bulgur
-5 yaprak marul
-1 demet maydanoz
-5 taze soğan
-1 çay bardağı zeytinyağı
-Nar ekşisi
-Karabiber, pul biber, kimyon, tuz
-1 tatlı kaşığı biber salçası
-1 tatlı kaşığı domates salçası

Kolay ve orjinal kısır üretimi:
-İnce bulguru, çekecek kadar sıcak suyla ıslatın. Kapağını kapatıp 5 dakika kadar bekletin.
-Bulgurun içerisine salça, zeytinyağı, nar ekşisi ve baharatları ekleyip düzgünce karıştırın.
-Yeşillikleri de ince ince kıyıp ek ettikten sonra karıştırmaya devam edin.
Afiyet olsun.