Biz dermatologlar cilt altına yaptığımız çeşitli uygulamalar ile bu eksiklikleri yerine koyabiliyoruz. Çok çeşitli alternatifler olmakla birlikte, yaklaşan yaz ayları ile cildimizde de bir tazelenme gereksinimi hissediyorsak şayet sizlere olağanüstü bir teklifim var; elmas dolgu!
Elmas dolgu içeriğindeki hyaluronik asit ve en kuvvetli antioksidanlardan biri olan sorbitol sayesinde; cildimizin kaybettiği nemi geri kazandırır, ciltte süratli bir tazelik hissi ve ışıl ışıl bir manzara ortaya çıkarır. Bilhassa de biz bayanların en çok istediği şey bu değil mi? Işıl ışıl, taptaze bir cilt..
Peki nasıl uygulanıyor bu elmas dolgu?
Öncelikle cildimize anestezi kremi sürülür, yaklaşık 20-30 dakika sonra da uygulamamıza başlarız. Uygulama ise ince iğneler yahut kanül yardımı ile cilt altına küçük enjeksiyonlar halinde yapılır ve son derece konforlu bir uygulamadır.
Elmas dolgu kaç seans yapılmalı?
Kaç seans uygulama yapılması gerektiğine hastalarımızın cildini, nem gereksinimini kıymetlendirerek karar veririz lakin ortalama 2-3 seans çoklukla kafidir.
Hastalarımızı 2 hafta sonra denetime geldiklerinde tedavinin tesirinin başladığını, ciltte oluşan canlılık ve nemi görmek mümkündür.
Elmas dolgu uygulaması nerelere yapılır?
Elmas dolgu uygulamasını, yalnızca yüzümüze değil tıpkı vakit da boyun ve dekolte bölgesine, ellere de yapmak mümkündür. Elmas dolguyu; ince kırışıklıkları gidermek, ciltteki elastikiyeti arttırmak, boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklıkların tedavisinde, cilde parlaklık ve nem kazandırmak için, el üstündeki ince çizgileri gidermek ve nemlendirmek için kullanabiliriz.
Elmas dolgunun öteki cilt gençleştirme tedavilerinden farkı ve üstünlükleri nedir?
Elmas dolgu, öbür cilt gençleştirme tedavilerine kıyasla çapraz bağlı ve çapraz bağsız hiyalüronik asit seçenekleri ile cildinize en uygun eseri seçme imkanı verir. Elmas dolgu, üretim evresi sırasında patentli IPN-Like teknolojisini kullanır. IPN-Like çağımızın gelmiş olduğu son kuşak teknoloji olup, toksin (BDDE) içermeyen bir çapraz bağlanma teknolojisidir.Bu teknolojisi sayesinde granülom, nodül, ödem üzere istenmeyen sonuçlar gözlenmezken itimatla kullanılan eserler yaratılmış oluyor.