1. Haberler
  2. Bilgi
  3. Bademli keşkül nasıl yapılır?

Bademli keşkül nasıl yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bademli keşkül nasıl yapılır, sizin için araştırdık. Üretimi çok kolay olan ve konutta yapabileceğiniz bademli keşkül, hafif tatlılar ortasında birinci sırada geliyor. Konuklarınıza süratlice hazırlayabileceğiniz bademli keşkülü kesinlikle deneyin. İşte bademli keşkül tanımı… 

Malzemeler:

-1 litre süt
-1 su bardağı toz şeker
-1 su bardağı toz badem
-1 Yemek kaşığı nişasta
-2 yemek kaşığı pirinç unu
-1 yumurta sarısı
-1 vanilya

Süslemek için:

-File badem

Bademli keşkül nasıl yapılır?

-Sütü tencereye dökün ve soğukken şekeri, yumurta sarısını ve bademi ek edin.
-Nişastayı suyun içinde ezin. Süt kaynadıktan sonra nişastayı ve vanilyayı ekleyerek karıştırın. Kıvamı yoğunlaşınca kaselere paylaştırın.
-Soğuması için bekleyin ve üzerini file badem ile süsleyin.

Afiyet olsun.

 

Bademli keşkül nasıl yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

xGundem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin