1. Haberler
  2. Bilgi
  3. Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABONE OL

ABONE OL

Pembenar Özel

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Doğal yollarla bağışıklığınızı güçlendirecek, pişirmeden hazırlanan C vitamini ve taze zencefil dilimlerine bayılacaksınız! Öksürük, grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanmamak için bu tarife kesinlikle bir şans vermelisiniz. İşte yapımı son derece kolay ve sağlıklı olan bu muhteşem dilimler için gerekli malzemeler:

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

  • Tabanı için:
    • 1/2 su bardağı badem
    • 1/2 su bardağı önceden ıslatılmış hurma
    • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • Zencefil katmanı için:
    • 2 su bardağı ıslatılmış kaju
    • 1/4 su bardağı hindistan cevizi kreması
    • 3 yemek kaşığı C vitamini tozu
    • 2 çay kaşığı öğütülmüş zencefil
    • 2 yemek kaşığı saf akçaağaç şurubu veya bal
  • Limon tabakası için:
    • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
    • 3 yemek kaşığı hindistan cevizi kreması
    • 1 limonun suyu

Nasıl yapılır?

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

İlk adım olarak, bademleri, önceden ıslatılmış hurmaları ve hindistan cevizi yağını mutfak robotunda iyice karıştırın. Elde edeceğiniz karışım yapışkan bir taban oluşturacak. Bu karışımı kare bir borcama ya da fırın kabına aktarıp, elinizle üzerine bastırarak eşit bir şekilde yayın ve dondurucuya yerleştirin.

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Daha sonra, zencefil katmanı için; ıslatılmış kaju fıstığını, hindistan cevizi kremasını, C vitamini tozunu, öğütülmüş zencefili ve saf akçaağaç şurubunu mutfak robotunda pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın. Bu karışımı, daha önce hazırladığınız tabanın üzerine dökerek eşit bir şekilde yayın ve yaklaşık bir saat kadar dondurucuya geri koyun.

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Son olarak, limon tabakası için bir kasede hindistan cevizi yağı, hindistan cevizi kreması ve limon suyunu karıştırın. Bu karışımı, dondurucuda bekleyen zencefil katmanının üzerine dökün. Tüm dilimlerin donması için 2-3 saat bekletin. Ve işte, enerji artırıcı ve bağışıklığı güçlendiren sağlıklı dilimleriniz hazır! Afiyet olsun.

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi

Doğal Bağışıklık Güçlendirici Zencefilli Dilimler Tarifi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

xGundem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin