1. Haberler
  2. Bilgi
  3. Gazpacho Çorbası Tarifi

Gazpacho Çorbası Tarifi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazpacho Çorbası

  • Çiğ
  • 4 – 6 Kişilik
  • Hazırlanma Süresi: 20 dk
  • Pişirme Süresi: 10 dk

Yapımı için malzemeler:

  • 3 adet pembe domates
  • 1 adet ufak soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet ufak salatalık
  • 1 adet dolmalık biber
  • Yarım kırmızı kapya biber
  • Az miktarda reyhan, maydanoz ve dereotu
  • Yarım dilim ekmek
  • Zeytinyağı
  • Balzamik sirke
  • Tuz ve karabiber
  • Dilerseniz 1 yemek kaşığı mayonez

Süslemek için: Fesleğen

Hazırlanışı:

Gazpacho nasıl yapılır?

  • 1. adım: Öncelikle, tüm malzemelerin kabuklarını özenle soyun ve doğrayın. Bu, çorbanızın dokusunu ve lezzetini artıracaktır.
  • 2. adım: Doğradığınız malzemeleri bir blendera yerleştirin ve hepsini pürüzsüz bir karışım elde edene kadar iyice karıştırın.
  • 3. adım: Karışıma dilediğiniz miktarda zeytinyağı ve balzamik sirke ekleyin. Bu, çorbanıza zengin bir tat katacaktır.
  • 4. adım: İsteğe bağlı olarak, 1 yemek kaşığı mayonez ekleyerek çorbanızın kremsi bir yapıya kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Karışımı iyice harmanlayın ve büyük bir kaseye aktarın.
  • 5. adım: Diğer yandan, ekmekleri ufak parçalar halinde doğrayın ve bir tavada zeytinyağı ile birlikte altın rengi alana kadar kızartın.
  • Son adım: Soğuk çorbanızın üzerine kızarmış ekmekleri ve taze fesleğeni ilave ederek şık bir sunum yapın. Gazpacho çorbanız artık servise hazır! Afiyet olsun.

Gazpacho Çorbası Tarifi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

xGundem ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin